Home / LED Fasade løsninger / LED Fasade Bokstaver. LED logo lys til firmadomicil LED kanal bogstaver til fasade og bygninger.

LED Fasade Bokstaver. LED logo lys til firmadomicil LED kanal bogstaver til fasade og bygninger.

LED Fasade Reklame Lys Bogstaver

Front Opplyst Bokstaver (p5)

Høy lysstyrke kombinert med farger gir stor anerkjennelse effekt på lang avstand. LED bokstaver er laget av aluminium, rustfritt stål og kan gjøres på forespørsel. Forskjellige farger av akryl front som gir ulike variasjoner muligheter. LED-lys gir god og trygg leseavstand kombinert med lang levetid,økonomisk i bruk og CO2 forsiktig.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 40-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

 

Bakgrunns belyst og Halo LED Fasade Bokstaver (P6)

Kombinasjonen av bakgrunns belyst og Halo halo-effekt gir høyt lysutbytte med stereoskopisk farge. Dette gir stor “WOW” effekt og en viss “ro og balanse” på avstand. LED bokstaver er laget av aluminium (lett) og kan være pulverlakkert i alle farger, rustfritt stål til kundens spesifikasjoner. Forskjellige farger av akryl front som gir ulike variasjoner muligheter. LED-lys gir god og trygg leseavstand kombinert med lang levetid,økonomisk i bruk og CO2 forsiktig.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 60-150 mm 150 mm 5 m
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

 

Front opplyst og Bakgrunns Back-Lit Belyst LED Fasade Bokstaver (P7)

Kombinasjonen av foran opplyst og bakgrunnsbelyst gir den høyeste lysstyrke og full styrke med farger. Dette gir visuell effekt på avstand. LED bokstavene er laget av aluminium (lett) og kan være pulverlakkert i alle farger, rustfritt stål til kundens spesifikasjoner. Forskjellige farger av akryl front som gir ulike variasjoner muligheter. LED lys gir god og trygg leseavstand kombinert med lang levetid, økonomisk i bruk og CO2 fornuftig.

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Crystal 30 mm 100 mm 600 mm

 

Halvside Opplyst & Bakgrunns Back-Lit Belyst LED Fasade Bokstaver (P8)

 

 

Material Letter thickness Min height Max height
Aluminum, stainless steel 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

 

Edge-Lit Opplyst LED Fasade Bokstaver (P8)

Denne nye teknikken med lys gjennom sidene er veldig stilig og populær.

 

 

Opplyst Front & Side-Lit Opplyst LED Fasade Bokstaver (P9)

LED-skilting på front- og sideljuskanaler er det nyeste skiltproduktet, som er utstyrt med spesielle luminans akrylmateriale for å implementere lysstyrke med høy lysstyrke. Og fronten kan være med det fleksible akrylarket for overflaten og kan også påføres 3M gjennomsiktig grafikkfilm til akrylplateoverflate for ulike farger for å møte alle slags kunders behov. Viktigst av alt vedtar vi LED-lyskilde for å oppnå perfekt belysning som kan eie lang levetid og lavt strømforbruk for å gjennomføre miljøvern.

 

 

Opplyst Front & Side-Lit Opplyst LED Fasade Bokstaver (P9)

Kombinasjonen av foran-opplyst og side-opplyst nyeste nyhetene. Ved hjelp av en 3M ® gjennomsiktig grafisk film gir det en veldig høy lysstyrke. Dette gir visuell effekt på avstand. LED bokstavene er laget av akryl aluminium til kundens spesifikasjoner. Forskjellige farger av akryl front som gir mangfoldige varianter muligheter. LED-lys gir god og trygg leseavstand kombinert med lang levetid,økonomisk i bruk og CO2 forsiktig.

 

 

Multi-layer LED Fasade Bokstaver (P10)

Kombinasjonen av mange front LED display tegn i forskjellige lag med forskjellige vinkler for å skape 3D-effekten.

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *