Home / LCD Skjermløsninger / Display & Rum Bokningsförvaltning – Display & Room Booking Management

Display & Rum Bokningsförvaltning – Display & Room Booking Management

 

 

Visning og rombestilling styrker besøkendeopplevelsen, legger til effektivitet for møter og arrangementer og holder informasjon oppdatert. Kombinere smart system med et nytt interaktivt display er uundværlig for vellykket arbeid.

Strategisk rettskjermede skjermbilder i mottaksområder, viser hovedveier og direkte utenfor rom møte- og hendelsesinformasjon. Interaktive skjermbilder lar brukerne få tilgang til og til og med kontrollere møterom.

 

 

 

Forbedret besøksopplevelse

Leder til mindre stress, mindre bortkastet tid, bedre arbeidsmiljø og økt kundeoppbevaring.

 

Sømløs opplevelse

Konfigurerbar merkevarebygging og layout, slik at de besøkende ser et konsistent og slank system på tvers av alle enhetene dine.

 

Fremmer arrangementer

Vis hendelsesinformasjon på store skjermer, online og utenfor individuelle rom. Nå det største publikum med størst innflytelse.

 

Ingen flere bookingskonflikter

Klar på skjermen og online tilgang til romplaner for å finne og administrere tilgjengelig møterom. Bokkontor direkte på skjermnivå eller online.

 

Avslutt besøksforvirring

Legg til detaljerte hendelsesmedier, grafikk og meldinger for å tilpasse hendelseserfaring. Integrer den med Wayfinding for å administrere besøkendeflyten.

 

Høyt Konfigurerbar

Hvorvidt fokuset på arrangementet ditt er interne møter, organisasjons besøkende eller allmennheten, kan man enkelt sette opp systemet slik at det passer best til deltakernees behov.

 

 

Fordeler:

Flerspråklighet –  Støtte 14 språk (kinesisk, dansk, nederlandsk, finsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk)

 

Effektiv mellomrom ledelse – Øker effektiviteten ved å utnytte eksisterende anleggsressurser fullt ut og stopper fra unødvendige investeringer i nye møterom etc.

 

Spare tid – Du trenger ikke å løpe rundt på jakt etter en ledig plass, i stedet kan man bare bestille møte raskt hvor som helst du er. Videre gir det ansatte mer tid til å fokusere på andre oppgaver

 

Fleksibel integrering – Støtter flere operativsystemer som Mac OS, Windows eller Android. Du kan velge fra full maskinvare + programvarepakke eller bare den ene eller den andre

 

Europeisk utviklet programvare – Gir en utmerket produktkvalitet og pålitelighet, slik at enheten varer enda lenger

 

Forbedre arbeidsmiljøet ditt – Mangel på plass og ineffektiv plassbehandling kan føre til frustrasjon blant ansatte. Møterommet booking system bidrar til økende tilfredsstillelse nivå

 

Overvåk rombruk – Du kan se en rapport om arbeidsområdet og bruk av møterom for opptakssøking. Det bidrar til å avgjøre hvilken type rom du trenger

 

Trenger hjelp?  – Vår gratis hotline support service sikrer at våre kunder får den vedlikeholdsnivå de trenger

 

 

 

Med bestillingssystem kan du:

Se nåværende møter og fremtidige reservasjoner

Søk etter tilgjengelige møterom basert på foretrukne parametere som plassering, størrelse, utstyr etc.

Opprett, bekreft, utvide og avbryte møter

Bestille ekstra tjenester, for eksempel catering, utstyr, bordarrangement og så videre

Vis tilgjengeligheten til flere møterom på ett display

Bruk PIN-kodebeskyttelse

Bruk fargekoding for å visualisere fri / okkupert status

Bruk innebygde maler

Design egne layouter, for eksempel med video

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *